Vi tilbyder et samarbejde "helt nede på jorden"...


123Marketing fungerer som din eksterne marketing- og reklameafdeling. Vi varetager hele eller dele af din markedsføring, evt. som supplement til din interne marketingfunktion. Samarbejdet er tæt, for det er nødvendigt, at vi kender din virksomhed og det marked, du bevæger dig i rigtig godt - som hvis vi var ansat hos dig på normal vis.

Vi har opbygget et netværk af samarbejdspartnere, der tager sig af det arbejde, som vi ikke mestre til perfektion. På den måde spilder vi ikke unødig tid på opgaver, andre er hurtigere til at udføre. Derfor har vi bl.a. fotografer, web-programmører, oversættere og tekstforfattere tilknyttet bureauet. Det betyder i praksis, at vi er både små og store på én gang.

Dine fordele

Du slipper for en lang række faste omkostninger, betaler kun for medarbejderen, når du har brug for hjælp - og har alligevel en moderne, veludstyret marketing- og reklameafdeling til din fulde rådighed.

Du opnår mere fleksibilitet og bedre udnyttelse af egne ressourcer. Det er dig, der bestemmer hvor meget du vil involvere os - og hvor meget tid vi skal bruge på opgaven.