Indretning

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL INDRETNING AF SHOWROOM MV?

Hvordan kan 123Marketing hjælpe dig med din indretning?
Hos 123Marketing kan jeg også hjælpe med indretning af f.eks. showroom og udsmykning af kontor med f.eks. foliedesign på vægge og døre. Den interne udsmykning er lige så vigtig som virksomhedens logo og anden branding. Det signalerer professionalisme til kunder og samarbejdspartnere.
Ved indretning af showroom kan jeg hjælpe med f.eks. skitsetegning over placering af møbler, men jeg kan også indkøbe møbler og brugskunst, redskaber eller hvad der nu skal være i showroomet, få alle møbler samlet og sat op, indrette med ”hyggeting” og gøre lokalet færdigt til f.eks. fotografering eller fremvisning. Jeg kan stå for fotograferingen, jeg kan yderligere udarbejde grafisk materiale, som I kan bruge i jeres markedsføring…altså tilbyde en totalløsning til jer.
Er du interesseret i at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med indretning eller udsmykning af kontor, så ring på tlf. 22 99 19 49 eller send en e-mail til karina@123marketing.dk. Så kontakter jeg dig, så vi kan få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.