HVAD KAN 123MARKETING GØRE FOR DIG?

Vi er et full-service marketing- og reklamebureau, der løser alle typer af opgaver indenfor markedsføring og grafisk produktion for dig, der ønsker mere fleksibilitet og bedre udnyttelse af egne ressourcer.

123Marketing ejes af Karina Mousten Blom, der har mange års erfaring inden for reklame- og marketing. Jeg arbejder tæt sammen med en bred vifte af underleverandører. Det betyder i praksis, at vi er både små og store på én gang og at der altid vil være én, der kan hjælpe lige præcis dig.

Så har du brug for en kompetent og pålidelig marketingmedarbejder, grafiker, projektleder, dtp’er, designer, layouter, tekstforfatter, korrekturlæser, kampagneplanlægger eller andet tilbyder 123Marketing et professionelt, jordnært og fleksibelt samarbejde.

Vi løser dine opgaver fra idé til færdigt produkt og du kan vælge, om det skal være på timebasis eller til en aftalt fast pris.

Vi tilbyder et tæt samarbejde i øjenhøjde, hvor vi fungerer som din eksterne marketing- og reklameafdeling. Vi varetager hele eller dele af din markedsføring, evt. som supplement til din interne marketingfunktion.

 

 

___________________________________________________________________________________________

Flere udtalelser fra kunder:

Når Folke-Larsen har behov for hjælp til markedsføring, alt fra billedbehandling, kampagner, små tryksager til brochurer, emballage og ikke mindst katalog produktion - så bruger vi 123Marketing. Folke-Larsen sætter stor pris på samarbejdet og vi anbefaler 123Marketing.
- Adm. direktør Peter Larsson
    
Gennem det sidste halvandet år har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Karina i forbindelse med marketingmateriale til Food by Coor i Coor. Karina er altid imødekommende, professionel og god til at se de små detaljer i materialet, for at vi kvalitetssikre vores produkter, inden disse sendes i tryk. Selv ved korte og lettere udfordrende deadlines, oplever jeg at Karina griber bolden og leverer et fint og tilfredsstillende produkt.
Jeg vil til hver en tid anbefale 123Marketing og sætter stor pris på vores gode samarbejde.
- Nanna Schanda
            

Da vores firma skulle skifte navn og have ny visuel identitet, var det Karina, som stod for det kreative oplæg til os. I hele processen var Karina fantastisk til at afkode vores ønsker og eksekvere nye kreative udtryk til os. Jeg kan derfor varmt anbefale Karina til andre, og er meget glad for vores nye visuelle udtryk.

- Martin Lorck, direktør, Relianz Facility Management Aps