Grafiske løsninger

HAR DU BRUG FOR GRAFISK HJÆLP?

Hvordan kan 123Marketing hjælpe dig med dine grafiske opgaver?
123Marketing sørger for, at dit marketingmateriale bliver sat pænt og professionelt op. Jeg layouter og rentegner til både trykte og online medier og klarer såvel store som små grafiske opgaver, hvad enten der skal lidt større projektstyring til eller blot simple små løsninger.

Jeg har øje for detaljer, farver og former og skaber en rød tråd i din virksomheds identitet. Der er ikke langt fra idé til færdigt produkt, da jeg gør meget ud af, at briefingen er så fyldestgørende som muligt, så der ikke opstår unødige misforståelser.

Jeg designer alt fra logo, visitkort, firmaprofiler over brochurer, foldere, magasiner, kataloger, bøger, roll ups, plakater, emballage til udstillingsmateriale og intern udsmykning på kontor blandt meget andet.

Jeg kan arbejde ud fra en eksisterende designlinje eller selv starte et design op.

Vælger du et samarbejde med 123Marketing, vælger du ikke kun mig, men også en hel pallette af underleverandører, som jeg arbejder tæt sammen med. Det betyder i praksis, at jeg kan løse alle dine kommunikations- og markedsføringsopgaver fra idé til slutprodukt, du kan være tryg og spare både tid og penge ved kun at have kontakt til én leverandør.

Skal jeg også hjælpe dig med dine grafiske opgaver, så ring til mig på 22 99 19 49 eller send en e-mail på karina@123marketing.dk. Så kontakter jeg dig, så vi kan få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.