Marketing support

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL DIN MARKEDSFØRING?

Hvordan kan 123Marketing hjælpe dig med din markedsføring?
Det kræver overblik, stram styring og disciplin at markedsføre en virksomhed og dens produkter. Hos 123Marketing har vi erfaring med at styre en markedsføringsaktivitet igennem fra start til slut. Skal der f.eks. udarbejdes en kampagne, går vi ind og fokuserer på at ramme modtageren i øjenhøjde – med simple, klare budskaber. Vi har mange års erfaring med rådgivning og planlægning af kampagner, grafisk design og har hjulpet en lang række virksomheder med at få styr og struktur på deres markedsføringsaktiviteter – både online og offline – hvor vi har bidraget med marketinghjælp, som enten fungerende marketingchef, grafisk assistance eller projektleder.

Hos 123Marketing behøver en markedsføringsaktivitet ikke at koste en formue. Det handler om at fokusere indsatsen og vælge de rigtige tiltag. Ikke nødvendigvis den store forkromede kampagne – i både TV og dagblade, men for mindre og mellemstore virksomheder handler det i højere grad om at vælge præcis den løsning, kampagne eller tiltag, der dækker dine behov og holder sig indenfor det budget, du har til rådighed. Det er her, jeg kan hjælpe. Mit speciale er at agere din marketingmedarbejder, så du kan koncentrere dig om dine primære opgaver.

Skal jeg også hjælpe dig med din markedsføring, så ring til mig på 22 99 19 49 eller send en e-mail på karina@123marketing.dk. Så kontakter jeg dig, så vi kan få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.